Primarul General, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA la Chișinău. Ce subiecte au abordat

Primarul General, Ion Ceban, l-a primit joi în vizită pe Excelența Sa, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. În cadrul discuțiilor, edilul capitalei și diplomatul american au abordat subiecte legate de colaborarea municipalității cu instituțiile de dezvoltare americane.

Potrivit municipalității, un subiect la care s-au referit cei doi oficiali a fost implementarea la Chișinău a proiectelor susținute de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Printre acestea este și proiectul „Comunitatea Mea”, care are drept scop revizuirea sistemului de impozite și taxe locale în municipiul Chișinău.

De asemenea, părțile au discutat despre implementarea studiului de fezabilitate privind dezvoltarea instituțiilor de învățământ din Moldova, precum și a sprijinului oferit de partea americană la realizarea Campaniei de informare pentru refugiații din Ucraina „Ajută-mă să te ajut”.

Ion Ceban și Kent D. Logsdon au convenit să fie inițiate discuții și pe alte proiecte care pot fi realizate în continuare cu sprijinul USAID.

La final, Primarul General l-a informat pe Ambasadorul SUA despre proiectele aflate în desfășurare la etapa actuală în Municipiul Chișinău.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata