Primul proiect de dans de televiziune din Moldova pentru copii „Сила танца. Детям дорогу ”anunță începutul castingurilor pentru al treilea sezon

Primul proiect de dans de televiziune din Moldova pentru copii „Сила танца. Детям дорогу ”anunță începutul castingurilor pentru al treilea sezon. La concurs pot participa tineri dansatori din Moldova de la 5 la 17 ani. Copiii din întreaga republică solicită audiții. Cei mai talentați oameni se implică în proiect. Cei mai buni coregrafi ai țării lucrează cu ei aici.

 

Copiii învață diferite stiluri de dans, dezvoltă abilități coregrafice, practică numerele stabilite și, desigur, concurează pentru primul loc.

 

Pentru a vă înscrie la casting, trebuie să completați un formular pe pagina de Facebook „Сила танца. Детям дорогу”. Concurenții pregătesc un număr de dans care va fi prezentat membrilor juriului. Stilul de performanță poate fi oricare, precum și nivelul de pregătire al concurenților.

 

Pe baza rezultatelor audițiilor, se formează echipe, fiecare dintre ele fiind condusă de unul dintre coregrafii proiectului în propriul stil: flamenco, contemporan, comercial sau de modă.

 

În primul sezon, proiectul „Сила танца. Детям дорогу ”, victoria a revenit lui Alin Nyagu, în vârstă de 15 ani, iar în sezonul al doilea primul premiu a fost luat de Amy Katana, în vârstă de 13 ani. Al treilea sezon al proiectului va fi difuzat pe Național 4, în această toamnă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata