Procuratura Generală: Iurie Reniță dă dovadă de lipsa celor mai elementare cunoștințe juridice

Procuratura informează, repetat, că instituția NU a recepționat vreun autodenunț sau denunț de la cetățenii Plahotniuc și Iaralov nici în cazul înregistrărilor video în care Igor Dodon ar fi primit o pungă, în care se prezumă că ar fi fost bani, nici într-un alt caz gestionat de procurori.
Acesta este răspunsul oferit de Procuratura Generală lui Iurie Reniță, după acuzațiile că instituția ar mușamaliza acest caz.
Spre regret, în elanul de a se evidenția pe orice căi și prin orice mijloace, deputatul Iurie Reniță, dând dovadă de lipsa celor mai elementare cunoștințe juridice, a acceptat să fie folosit de anumite grupări criminale în campanii de manipulare a opiniei publice și discreditare a Procuraturii – activitate incompatibilă cu statutul de ales al poporului”. 
Documentele pe care se fundamentează argumentația domnului deputat nu au tangență cu speța dată, acestea constituind procese verbale de audiere a martorilor într-un alt caz, se arată într-un comunicat de presă.
Prin urmare, deputatul Reniță operează conștient cu frânturi de acte, pe care le atribuie la anumite cazuri concrete, inducând astfel societatea în eroare și încercând să obțină rating politic, conchide Procuratura Generală.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata