Procurorul General interimar Dumitru Robu a avut o întrevedere cu delegația Coraportorilor Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

Ieri, Procurorul General interimar Dumitru Robu a avut o întrevedere cu delegația Coraportorilor Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, aflați într-o vizită de documentare la Chișinău.
În cadrul întrevederii s-a discutat despre viziunile actualei conduceri a Procuraturii Generale asupra dezvoltării capacităților instituției în domeniul investigării cazurilor de corupției.
În cadrul discuțiilor Procurorul General interimar a reiterat despre determinarea actualei conduceri a instituției în combaterea corupției și asigurarea integrității instituționale, inclusiv în cadrul sistemului Procuraturii.
Subsecvent, s-a menționat, că Procuratura își va orienta activitatea în vederea asigurării unor investigații eficiente pe fiecare caz, dar și către respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata