Propunerea Partidului PACE pentru funcția de ministru de Interne

Partidul Construim Europa Acasă l-a propus pe colonelul Mihail Ciubaciuc pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne în viitorul Guvern de la Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi de către liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul unei ieșiri la presă, organizată cu prilejul primei aniversări a formațiunii pe care o conduce.

(Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE)

„De ce Ministerul Afacerilor Interne? Pentru că trebuie să facem ordine în țară. Și am selectat cu mare responsabilitate una din cele mai profesioniste și respectate persoane, dar și ofițer de rand înalt din Republica Moldova. Este vorba de Mihail Ciubaciuc.”

Faptul că îl cunosc pe colonelul Mihail Ciubaciuc de 20 de ani îmi dă încredere totală că dumnealui va reuși să rezolve problemele oamenilor în epoleți, a mai spus Cavcaliuc.

(Gheorghe Cavcaliuc, președintele PACE)

„Pentru a scoate orice speculație și pentru a arăta adevărul și realitățile, îl cunosc pe domnul Ciubaciuc, pe care îl propun cu încredere alături de echipa PACE la funcția de ministrul al Afacerilor Interne, de peste 20 de ani. Îl cunosc de atunci când dumnealui era comandat în cadrul Colegiului de Poliție, iar eu eram cursant al acestei instituții.”

La rândul său, Mihail Ciubaciuc a declarat că se apucă de muncă, chiar de astăzi, prin consolidarea echipei.

(Mihail Ciubaciu, consilier al ministrului Afacerilor Interne)

„Stimați colegi, chiar de astăzi voi începe consolidarea echipei MAI, cu specialiști capabili să suțină realizarea acestui plan pentru funcțiile cheie din MAI și sunt convins că avem capacități și dorință de-a face ordine în țară, respectiv acasă vom construi Europa.”

Mihail Ciubaciuc, care de-a lungul anilor a activat în mai multe instituții importante ale statului, actualmente este consilier al ministrului Afacerilor Interne.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata