Proremont Expo 2019

Conceptul Proremont Expo s-a  nascut in 2018 din dorința de a aduna intr-o locație partenerii proiectului televizat Proremont, care este difuzat la postul National 4 de aproape 4 ani, timp, in care a reusit sa-i adune in fata micilor ecrane pe toti cei care sunt in proces de renovare dar si pe cei dornici sa vada cum locuinta prietenilor, vecinilor sau rudelor se schimba total pe parcursul unei editii.
Si in acest an echipa Proiectului TV a reusit sa realizeze cea dea doua editie a evenimentului Proremont Expo 2019, tirg dedicat in exculisivitate domeniului construcțiilor, renovarilor si amenajărilor.
Organizatorii au ținut si de aceasta data ca evenimentul să nu se desfașoare intr-un mod clasic. Pe parcursul a trei zile, pe scena tîrgului expozițional au fost organizate tombole cu premii valoroase oferite de companiile participante, concursuri interesante pentru vizitatori, dar si pentru tinerii studentii de la Facultatile de Arhitectura si Design din tara, care au concurat la realizarea celui mai reusit proiect de design pentru camera unui copil.
Scopul principal al conceptuluia fost de a promova companiile locale, dar si de a-i ajuta pe cei care au nevoie de produse pentru renovare, oferindu-le in dar un certificat de achizitii, care le ofera posibilitatea sa-si aleaga marfurile dorite la un pret redus.
Evenimentul a durat trei zile, timp in care adultii sau bucurat de o atmosfera deosebita, iar micutii au avut posibilitatea sa se distreze la standul unui centru de dezvoltare pentru copii din Capitala.
Iar pentru telespectatorii postului nostru, National 4, care a fost si partener media general al evenimentului  a transmis in direct la fiecare două ore interviuri cu companiile participante si detalii de la Proremont Expo 2019.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata