PSRM încă așteaptă ca PAS să vină la dezbateri publice

PSRM a transmis, astăzi, regulamentul pentru dezbaterile publice conducerii PAS, a anunțat deputatul socialist, Vlad Batrîncea. Documentul a fost transmis liderului interimar al PAS, Igor Grosu. Batrîncea a precizat că deocamdată nu au primit niciun răspuns de la PAS, dacă acceptă sau nu invitația la dezbaterile publice, care sunt planificate astăzi, ora 19.00, la Palatul Republicii.

Ieri, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a invitat echipa PAS la dezbateri publice. Invitația a fost lansată de deputatul socialist, Vlad Batrîncea, care a propus și temele pentru dezbateri și care ar putea fi difuzate de orice instituție media.

„Actuala campanie electorală a evidențiat prea multe emoții, prea multe manipulări, falsuri, minciuni, dar n-am avut parte de principala condiție a unor alegeri veritabile. Și anume – dezbateri electorale. De aceea, noi, cei de la BECS, venim cu o invitație publică către oponenții noștri politici, către PAS, cu invitație la dezbateri publice. Aceste dezbateri le propunem pe o platformă independentă, cum este Palatul Republicii, acolo unde vor fi organizate dezbateri libere, cu acces liber pentru toată presa ce manifestă interes”, a declarat Batrîncea.

PSRM și PCRM propun pentru dezbateri șase subiecte, între care problema conflictului de la Nistru și politica externă a Republicii Moldova.

Deocamdată, cei de la PAS nu au venit cu o reacție.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata