Purtarea măștii de protecție în spații deschise în Capitală nu mai este obligatorie

Începând de astăzi putem scoate măștile în spațiile deschise și va trebui să purtăm măștile doar în spațiile închise și transportul public, dar și la evenimente, manifestări în masă și întruniri publice.
Decizia a fost luată astăzi în urmă de către membrii CESP.
Tot astăzi s-a decis ca domeniul HORECA să revină la regimul de lucru obișnuit cu respectarea măsurilor AntiCovid, cu excepția cluburilor de noapte, organizarea discotecilor și karaoke. Organizarea evenimentelor va avea loc cu capacitatea de 50 de procente din locurile sălii. Teatrele și sălile de concerte revin la programul obișnuit, cu păstrarea distanței între persoane de un metru și cu purtarea măștilor, iar locurile de agrement și parcurile de distrații își reiau activitatea.
Evenimentele solemne dedicate ultimului sunet pe 31 mai vor avea loc în aer liber cu prezența fizică și se permite participarea elevilor claselor a 4-a, a 9-a și a 12-a. În rest, vor fi realizate ore de diriginție. Se permite, la fel, comasarea grupelor de copii și transferurile la alte grădinițe în contextul desfășurării lucrărilor de reparație în unele instituții.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata