„Puterea Oamenilor” va participa la alegerile anticipate. Ruslan Codreanu, cap de listă

Partidul Puterea Oamenilor va participa neapărat la alegerile parlamentare anticipate din această vară. Acest lucru a fost confirmat chiar de către președintele formațiunii politice, Ruslan Codreanu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, unde acesta a mai declarat că, împreună cu colegii lui, vor depune actele la Comisia Electorală Centrală săptămâna viitoare.

 (Ruslan Codreanu, președintele Partidului Puterea Oamenilor)

„ –Lucrăm la pachet. Noi am votat la Consiliul Național Politic ca săptămâna viitoare să depunem actele la Comisia Electorală Centrală pentru a fi înregistrați în cursa electorală. –Cine-i cap de listă? –Eu, Ruslan Codreanu. Noi nu avem persoane notorii în sensul nostru de-a înțelege persoanele notorii. Noi îi considerăm pe toți notorii în domeniile în care sunt, în comunitățile din care fac parte.”

Întrebat de ce Partidul Puterea Oamenilor va merge la anticipate, Codreanu a spus ferm că deja e timpul ca problemele oamenilor din Moldova să fie rezolvate.

 (Ruslan Codreanu, președintele Partidului Puterea Oamenilor)

„Așa cum am demonstrat la Primăria Chișinău, Moldova poate și trebuie să fie guvernată și administrată. Și atunci am zis să facem noi platformă, o comunitate de oameni ca să le oferim posibilitatea tuturor să vorbească real despre problema de jos, de la firul ierbii. Despre agricultură să vorbească un tânăr agricultor. Despre grădinărit să vorbească un tânăr agent economic care se ocupă cu asta și știe ce înseamnă import, aparat de casă și care-i povara pe el.”

Amintim că formațiunea Puterea Oamenilor, în frunte cu Ruslan Codreanu și Mihail Stratulat, a fost înregistrat la Agenția Servicii Publice pe 19 martie curent, la două luni după ce primul a anunțat oficial că-și face partid politic.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata