Radu Marian îl acuză pe Ion Ceban: Ambuteiajele sunt mai strașnice decât au fost 4 ani în urmă

Deputatul fracțiunii PAS, Radu Marian a venit cu acuzații către primarul Chișinăului. Acesta declară că Ion Ceban nu a început nici un proiect serios pe subiectul ambuteiajelor din Chișinău.

„Primarul actual al Chișinăului pur și simplu nu este la locul lui. Acesta refuză să vadă problema ambuteiajelor și nu își asumă absolut nicio responsabilitate, inventând pe zi ce trece scuze tot mai ridicole. Ambuteiajele pot fi rezolvate în special prin extinderea drumurilor, construcția pasajelor, podurilor, transport public eficient, crearea condițiilor pentru bicicliști etc. La acutizarea ambuteiajelor contribuie și „ghetto-urile” pe care Ceban și echipa lui le aprobă prin PUZ-uri ilegale.
Din păcate, la aproape 4 ani de mandat, cu excepția benzilor dedicate pentru transport public, Ceban nu a început niciun proiect serios pe acest subiect.
Ambuteiajele sunt mai strașnice decât au fost 4 ani în urmă.

Tot ce se face în Chișinău e de fațadă, așa cum sunt frunzele de plastic din scuarul Eminescu. Atât timp cât nu schimbăm acest primar, marile probleme ale Chișinăului vor rămâne nerezolvate. Avem nevoie de proiecte europene în Chișinău, nu proiecte ale FSB-ului”, a scris Radu Marian.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata