Reacția lui Diacov, după ce banii acestuia au ajuns în vizorul ANI: „Încearcă să dezbine PD”

Președintele de onoare al Partidului Democrat va lăsa justiția să spună ultimul cuvânt pe marginea actului emis de către Agenția Națională de Integritate ce vizează averea deputatului. Declarația a fost făcută de către Dumitru Diacov pentru cei de la Unimedia.

„În legătură cu raportul ANI, publicat în presă… Am impresia că procesul de dezbinare și denigrare a PD, început acum un an, continuă. Voi lăsa justiția să spună ultimul cuvânt”.

Autoritatea Națională de Integritate a emis act de constatare în privința lui Dumitru Diacov, deputat din Parlamentul Republicii Moldova în rezultatul unui control al averii și intereselor personale, care a fost efectuat pentru perioada 2014 – 2019, fiind extins și asupra soției parlamentarului.

În cadrul verificărilor efectuate și a documentelor obținute, inspectorul de integritate a constatat existența unei diferențe substanțiale, în mărime de peste 600 de mii de lei, între averea dobândită și veniturile obținute de către deputat și soția acestuia. Justiția urmează să se pronunțe pe marginea acestui dosar.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata