Renato Usatîi pare să se răzgândească. Nu mai e atât de sigur că pleacă din fruntea primăriei Bălți

Usatîi a anunțat că vrea să se întâlnească cu bălțenii pe 2 septembrie și să discute cu ei rezultatele alegerilor parlamentare și ce să facă mai departe. „Dacă oamenii din oraș cred în minciuni și fake-uri despre mine, atunci eu nu vreau să ocup această funcție atâta timp cât oamenii nu mă mai cred”, a spus Usatîi.

„Cât timp am lipsit, am primit multe mesaje în privat, chiar și părinților mei le-au fost trimise scrisori în care oamenii explică de ce nu m-au votat. «Înțelegi, Renato, că noi am vrut ca tu să rămâi la Bălți». Voi aduna tot activul partidului să discutăm ce facem mai departe, pentru că suntem responsabili față de oameni. Nu trebuie să lăsăm lucrurile baltă. Peste doi ani vom avea alegeri locale și mulți primari de-ai noștri au șanse să câștige, de aceea nu este bine să lăsăm acum totul”, a mai declarat Usatîi.

Renato Usatîi își anunța demisia din funcția de primar al orașului Bălți la începutul lui iulie, după rezultatul modest obținut la parlamentare.

„Ce s-a întâmplat la Bălți, pe mine m-a frapat, m-a dat gata. Sunt șocat de faptul că la Bălți oamenii au crezut în știri false și nu au crezut în mine. Sunt total uimit.

Astăzi este cea mai neplăcută zi pentru mine, nu din cauza rezultatelor alegerilor ci pentru că sunt nevoit să iau cea mai importantă decizie din viața mea. Nu îmi este rușine față de cetățenii din Bălți. Rezultatele de ieri de la Bălți arată că cetățenii vor politică. Eu îmi dau demisia din funcția de primar al orașului Bălți”, a declarat Usatîi atunci.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata