Revista Aquarelle și-a desemnat câștigătoarele anului 2019

Femei din sport, show-business, politică, medicină, fashion, teatru și desigur afaceri, toate au fost premiate aseară, în cadrul unui eveniment grandios organizat de revista Aquarelle – Femeia Anului 2019. Într-o atmosferă de poveste, zeci de invitați de seamă au fost alături de gazda evenimentului, Angela Sârbu, aflat la ediția cu numărul 15 în acest an.

„De fapt, evenimentul acesta este despre doamnele curajoase care cred în visurile lor și le realizează, doamnele care mișcă Moldova înainte, care fac lucrurile din jurul lor să fie frumoase. Eu felicit nominantele și premiantele evenimentului nostru și cred că revista Aquarelle va avea despre cine să scrie pentru mulți ani înainte”.

Revista Aquarelle a fost felicitată și de președintele țării, care a spus că nu avea cum să lipsească de la eveniment.

„M-a convins soția, care îmi trimite o invitație și-mi spune: să mă duc acolo sau nu? Eu mă uit – invitația la seara de Aquarelle. Angela, îți mulțumesc mult pentru tot ceea ce faci. Vă mulțumesc pentru acest brand”.

Cele mai în vogă vedete ale momentului nu aveau cum să lipsească de la acest concert, mai ales că au primit și premii.

„Este o onoare pentru mine să particip la o astfel de gală, mai ales când știu că sunt nominalizată la una dintre categoriile de premii. Abia aștept”.

„Ca să fiu sinceră, acest premiu vreau să-l împart cu voi toți, cu voi toate, de fapt, acele care aveți darul de a fi mămici”.

Câștigătoarele au încântat public cu cele mai noi piese ale lor.

Cu peste 16 mii de voturi, Femeia Anului 2019 a fost aleasă Irina Vlah, actualul bașcan al Găgăuziei.

„Aici s-au strâns toți cei care iubesc frumusețea, sinceritate, lumina, carisma, toate datorită revistei Aquarelle”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata