RISE: Cavcaliuc și-ar fi deschis o companie la Londra

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, se pare că nu are de gând să revină curând în Republica Moldova, unde este căutat de procurorii din Republica Moldova pentru a fi tras la răspundere în dosarul „Verde de briliant”. Jurnaliștii de la RISE Moldova au dezvăluit faptul că fostul șef al Inspectoratului General de Poliție și-a deschis, acum două zile, o firmă cu sediul la Londra – coincidență sau nu, tot pe 1 septembrie Biroul Interpol din Moldova a a anunțat despre faptul că a cerut Biroului din Lyon ca Gheorghe Cavcaliuc să fie dat în căutare internațională.

 

Potrivit RISE Moldova, noua companie a lui Gheorghe Cavcaliuc se numește „SUCCESS FOR YOU LIMITED” și are sediul în Rainham, o suburbie din Londra.

Firma a fost deschisă acum două zile, pe 1 septembrie, iar pentru perfectarea actelor, Cavcaliuc a folosit cetățenia română pe care o deține.

Gheorghe Cavcaliuc, președintele Partidului PACE, aflat acum la Londra și anunțat în căutare internațională prin Interpol, a venit cu o reacție în care acuză din nou faptul că s-ar exercita presiuni asupra magistraților care instrumentează dosarul „verde de briliant”, în care Cavcaliuc figurează și poate primi până la cinci ani de închisoare.

„Procuratura continuă circul la comanda politicienilor care au influență și le suntem incomozi, atât eu ca președinte de partid, cât și echipa pe care o conduc. Înainte de a pleca în deplasarea de serviciu, în Marea Britanie, eu am informat Procuratura printr-o scrisoare pe care am semnat-o personal, am trimis-o și am anexat ordinul de deplasare de serviciu, la compania în care activez. Dar, Procuratura continuă să facă circ și show de doi bani, doar pentru a mă ponegri, a ponegri reputația mea și a partidului”, a spus liderul PACE.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata