S-a lansat A1, primul marketplace din Moldova

Într-o piață care se mișcă cu pași rapizi spre internet, prima comunitate online a vânzătorilor, care va oferi tuturor posibilități egale de lansare a unui magazin online autonom, conectat la servicii de banking și livrare, a fost lansată. Se numește A1 și a fost creată cu intenția de a ajuta producătorii și vânzătorii locali să-și comercializeze produsele și serviciile online, oferindu-le resursele și instrumentele necesare.

„Noi oferim tuturor posibilitatea, celor care nu au magazine online sau au magazine online, să beneficieze de un canal noi de distribuție, să-și plaseze produsele pe marketplace. Noi îi scutim de o investiție considerabilă pe cei care nu au magazine, deoarece, ca să ai un magazin online foarte bine setat, ai nevoie să faci o investiție considerabilă, iar suma nu e de ordinul sutelor, ci miilor de euro”.

A1 are și parteneri de încredere, PayNet și Nova Poshta, care vor intermedia serviciile de plăți și transportarea mărfurilor pe care le veți putea alege cu un singur click.

„Noi exact asta facem. Integrăm plățile online pe platforma A1, pentru ca, ulterior, toți partenerii pe care-i au ei să poată să achite online și să-și încaseze banii. Suntem bucuroși că am ajuns să colaborăm cu băieții de la A1. Îi vedem foarte motivați, foarte dornici să schimbe ceva, să miște lucrurile înainte”.

„În acest moment, platforma deja s-a lansat. Primim permanent comenzi. Noi le prelucrăm, le livrăm, așa că nu sunt probleme. Recomandăm platforma A1, pentru că noi foarte rapid livrăm mărfurile. Știu efortul depus de fondatorul acestei platforme și de dragostea noastră față de muncă. Recomandăm!”.

Primii vânzători nu au întârziat să apară. Cei de la Smart Store, care au un asortiment bogat de accesorii multimedia și jocuri pentru copii, au apelat deja la serviciile A1.

„Suntem bucuroși că A1 deschide acest marketplace pe piața din Moldova, un lucru care chiar era necesar. Credem că acest lucru ne va permite să ne extindem asortimentele și să ofere nouă și altor companii mai multe opțiuni”.

Multe surprize îi așteaptă pe cei care vor dori să cumpere ceva de pe A1.

„Este o listă de peste zece servicii care vor fi dezvoltate pe marketplace, ceea ce-l va face pe cumpărător să fie mult mai, iar în cazul în care ei vor utiliza fiecare serviciu al nostru, ei vor primi cashback-uri și bonusuri, care, la fel, vor fi oferite și pentru alte servicii pe marketplace”.

Puteți ușor să dați de platformă, accesând adresa www.a1.md. Dezvoltatorii promit că, în curând, vor lansa aplicațiile pe IOS și Android.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata