Săptămâna se termină cu vreme instabilă

Codul Galben de ploi însoțite de descărăcri electrice, grindină și furtuni care a provocat multe daune pe întreg teritoriul țării în ultimile zile, a fost extins. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, vremea instabilă ne va da bătăi de cap și în weekend. Cu toate acestea, temperatura aerului va fi una normală pentru această perioadă a anului.
Astfel, potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, maxima va fi de +28 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +29 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +28 de grade.
Noaptea, minimele vor oscila între +13 și +18 grade Celsius.
Conform sinopticienilor, duminică, precipitațiile vor continua să ne dea „târcoale”, în timp ce temperatura aerului își va continua ascceniunea, urcând cu încă câteva grade. Vântul va bate moderat. Menționăm că, conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, începând cu săptămâna viitoare vremea își va reveni la normal, norii se vor împrăștia, lăsându-i prim-planul soarelui.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata