Ședința de astăzi a Guvernului, la care urma să se aloce bani suplimentari pentru alegeri, nu a avut loc. La ședință s-au prezentat doar premierul interimar, Aureliu Ciocoi și bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah

Ședința de astăzi a Guvernului, la care urma să se aloce bani suplimentari pentru alegeri, nu a avut loc. La ședință s-au prezentat doar premierul interimar, Aureliu Ciocoi și bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah.

Cabinetul de miniștri condus de premierul interimar, Aureliu Ciocoi, ar fi trebuit să se întrunească astăzi în ședință. Pe agendă erau programate 5 subiecte, însă, din lipsă de cvorum, ședința a fost amânată pentru vineri.

Proiectul privind alocarea 22,4 milioane de lei Comisiei Electorale Centrale (CEC) pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate era și el pe ordinea de zi.

Membrii Comisiei Electorale Centrale au anunțat pe 29 iunie că au solicitat Guvernului în demisie alocarea a încă 22,4 milioane de lei pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata