Sergiu Sîrbu, infectat cu Covid, internat în stare gravă la spital

Deputatul Sergiu Sîrbu este internat în stare gravă în secția terapie intensivă, după ce a fost contaminat cu virusul COVID-19. Despre aceasta a scris soția legislatorului pe rețelele sociale, menționând că alesul poporului nu are acces la telefon, iar ea periodic primește mesaje de la medicii care-l supraveghează.

„Soțul meu are COVID-19 și a fost internat în secția de terapie intensivă. Starea lui de sănătate este gravă, dar stabilă. Primesc periodic informații de la medicii care îl supraveghează, deoarece Sergiu nu are acces la telefon. În contextul în care în spațiul public au apărut informații eronate în ceea ce privește starea de sănătate a soțului meu, vă rog să nu speculați pe această temă și să dați dovadă de respect și înțelegere în aceste momente complicate pentru familia noastră”, a scris Ina Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Despre faptul că deputatul grupului parlamentar „Pentru Moldova” a fost infectat cu virusul COVID-19 a devenit cunoscut pe data de 17 martie. Pe lângă Sergiu Sîrbu, contaminați cu noul coronavirus sunt și deputatele Partidului „Șor” Violeta Ivanov și Reghina Apostolova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata