Și Pro Moldova anunță că va semna moțiunea

După propunerea și semnarea, de către Platforma DA, deputații fracțiunii Pro Moldova vor semna și vor vota și ei în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Anunțul a fost făcut de liderul Pro Moldova, în cadrul unui briefing de presă. Candu spune că partidul său va vota orice moțiune împotriva actualului Executiv, indiferent din partea cui ar veni.

„Am anunțat anterior și anunțăm și astăzi că noi, cei de la Pro Moldova, în număr de 14 persoane, deputați pe care-i reprezentăm noi, vom semna, dacă va fi nevoie, și vom vota, fără nicio ezitare, orice moțiune de cenzură depusă aici, în plenul parlamentului, împotriva Guvernului Chicu. Nu vom avea nicio tăgadă, nicio rezervă și nicio ezitare ca să trimitem această guvernare în istorie cât mai repede posibil”.

Amintim, ieri, deputații Platformei DA și deputatul neafiliat Octavian Țîcu au semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Aceștia au făcut un apel către alți parlamentari, în special din fracțiunea partidului Acțiune și Solidaritate, să semneze moțiunea de cenzură până la următoarea ședință a Parlamentului, adică mâine. PAS a anunțat însă că o decizie în acest sens va fi luată la ședința Consiliului Național Politic, care va avea loc abia sâmbătă.

Precizăm, pentru a fi înregistrată în Parlament, moțiunea de cenzură trebuie să fie semnată de cel puțin 26 de deputați.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata