Slusari: „Constat o erodare foarte rapidă a actualei guvernări”

Actuala guvernare se erodează foarte rapid, susține Alexandru Slusari (PPDA), care a analizat rezultatele sondajului făcut public ieri de către IDIS Viitorul și IPRI România.

Potrivit acestuia, pe primul loc a ieșit Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, cu 37,8% din cetățenii deciși pentru cine vor vota. PAS a trecut pe locul doi, la distanță foarte mică de 37,7% din cei deciși. Al treilea partid ca și intenție de vot este  Șor, cu 12,6%.

Acestea sunt datele sondajului „CBS Research”, care a fost realizat împreună cu IDIS „Viitorul” și IPRI din București, România. Cercetarea a fost făcută pe un eșantion 1055 de persoane, cu o marjă de eroare de 3 la sută. Datele au fost culese direct în perioada 4-15 decembrie.

Miza voastră să aveți imagine pozitivă pe fundalul persoanelor toxice precum Șor și Dodon nu mai funcționează. Probabil, de aceea nu ați vrut să excludeți partidul Șor din viața politică și nu revine nimeni la culioc și Bahamas. Dar ați uitat că sunteți la putere și declarațiile voastre înflăcărate arată ridicol. Alegerile au trecut, dar mulți din voi nu pot ieși din electorală. Drept rezultat vedem creșterea vertiginoasă a politicienilor toxici, ceea ce reprezintă totalmente vina guvernării noi. În timp record de scurt incompetența, aroganța, inconsecvența și chiar rea intenția multora din voi au adus la reabilitarea și avansarea persoanelor importante din grupările criminal-politice. Sistemul mafiot foarte rapid vă absoarbe. Pe alocuri observăm concreșterea „oamenilor buni” cu oamenii răi din regimurile precedente. Problemele economice, mai ales cele legate de formarea prețurilor și crearea locurilor de muncă, în general, sunt lăsate de izbeliște. Speranța voastră pe asistență externă fără rezerve este greșită, atâta timp cât pe intern domină haosul și lipsa de viziune. Moldova l-a mai văzut pe Biden în beci la Filat și pe Merkel alături de liderul PLDM. Ce a urmat, cunoaștem cu toții. Partenerii externi nu vor face reforme în locul moldovenilor și sprijinul lor necondiționat nu poate fi pe mult timp”, a declarat Slusari.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata