Soarele reapare pe cer. Prognoza meteo pentru următoarele zile

După mai multe zile la rând în care ploile abundente ne-au dat bătăi de cap, în weekend, spun meteorologii, pe cer va reapărea soarele. Astfel, în următoarele 24 de ore, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial senin.

Doar temporar și doar pe arii restrânse s-ar putea să cadă câțiva stropi de ploaie. De asemenea, razele puternice ale soarelui vor face ca temperatura resimțită să fie și mai ridicată decât cea din termometre. Vântul va bate slab și moderat.

Potrivit sinopticienilor, sâmbătă, maxima, la Nord, va urca până la +12 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală, temperatura aerului va atinge +15 grade Celsius, iar în partea de Sud a țării se va situa în jurul valorii de +16 grade.

Noaptea, minima va oscila între +4 și +9 grade Celsius.

Duminică și în debutul săptămânii viitoare, cerul va rămâne parțial senin, iar valorile termice își vor păstra tendința pozitivă, urmând să urce chiar și până la +20 de grade. În primele ore ale dimineții, în zonele joase sau cele înalte, s-ar putea să reapară ceața, iar vântul va bate moderat, cu posibile intensificări.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata