Șor: Interzicerea zborurilor spre Moscova arată cât de tare îi urăște Maia Sandu pe moldoveni

Decizia Guvernului de a interzice zborurile directe către Moscova arată că Maia Sandu își urăște proprii cetățeni. Declarația aparține liderului Partidului ȘOR, Ilan Șor, care a declarat că decizia autorităților este absurdă și vine împotriva intereselor țării și a oamenilor.

Toți știu că în Rusia locuiesc sute de mii de cetățeni moldoveni. Acești oameni au nevoie măcar o dată pe an să vină acasă ca să-și viziteze părinții, copii, rudele. Astăzi însă ei fie sunt nevoiți să plătească mii de euro pentru a zbura acasă cu escală în Turcia, fie să meargă patru zile cu autobuzul. Acum am o întrebare: de ce îi urâți atât de tare pe moldoveni, încât vreți să le interziceți oamenilor să urce în avion, și, cu avioanele unei companii moldovenești, să ajungă acasă în 3 ore și jumătate”, a declarat Ilan Șor.

Mai mult, Ilan Șor a spus că reluarea zborurilor ar fi dat o gură de aer economiei noastre și ar fi dus la redeschiderea a sute de locuri de muncă. De asemenea, ar fi adus și oportunități turistice imense.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata