Șor reacționează: „Andrei, eu sunt unul dintre puținii care te protejează, dar nu-ți sunt doctor”

Ilan Șor a comentat solicitarea Platformei DA prin care a cerut ca partidul pe care îl conduce să fie scos în afara legii, venind cu o serie de acuzații la adresa lui Andrei Năstase, recomandându-i „să se plimbe prin pădure pentru a se relaxa”.

Andrei, încă nu te-ai săturat să distrezi publicul? Toată lumea se distanțează de tine. Nu mai ai prieteni sau parteneri. E înfricoșător să spui: nici dușmani nu ai, iar asta e propoziție pentru un politician.

Apropo, sunt unul dintre puținii care te protejează, sincer. Mi se spune: El e un prost, un dobitoc. Și eu răspund: El este binecuvântat.

Maia Sandu nici măcar nu a observat intențiile tale jalnice de a fi desemnat prim-ministru. Și am fost cu două mâini pentru. Chiar aveam de gând să vă fac un cadou: Să NU votăm guvernul condus de voi. Dar Maia Sandu a decis să nu se facă de râs cu așa candidat. Și eu personal cred în zadar a făcut asta (…)”, a comentat Ilan Șor.

Șor susține că „este greu când realizezi că ai pierdut popularitatea pe care ai avut-o”, astfel, îl compătimește pe Năstase.

Nu sunt doctorul tău. Tu ești sfârșitul fericirii tale. Ați distrus cu mâinile voastre atât partidul cât și cariera. Și este ireversibil. Deci, calmează-te mai întâi. Nu exacerba, nu incerca sa pari mai amuzant și mai prost decât ești. Plimbare prin pădure, somn sănătos, emoții pozitive, vitamine – asta te va ajuta. Din păcate, asta nu are nimic de-a face cu politica. Ei bine, nu ai mai făcut-o de mult timp”, a conchis Șor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata