Soția lui Dodon, invitată la Procuratură pentru a i se înainta învinuiri

Soția lui Igor Dodon a fost invitată la Procuratură pentru a i se înainta învinuiri. Acest lucru a fost confirmat chiar de către președintele de onoare al PSRM, într-o postare pe Facebook.

Procurorii i-au înmânat citație soției mele și o invită la procuratură să o pună sub învinuire, după ce au oprit-o în trafic, pe drum, când mergea cu copiii la lecția de şah (probabil este filată non-stop). Este un caz fără precedent pentru Republica Moldova, când dorința de răfuială asupra oponentului politic o împinge pe Maia Sandu, președinte actual al țării, să-mi atace soția, copiii, mama, rudele apropiate. Repet şi mă adresez din nou către Maia Sandu și procurorii săi – eliberați-vă de ura voastră și de complexele voastre în raport cu mine personal, dar lăsați-mi soția, copiii şi familia în pace.
Există lucruri care nu se iartă. Şi neapărat va veni timpul când veți răspunde dur pentru aceste fărădelegi”, spune Dodon.
Socialistul Igor Dodon este bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită. Igor Dodon neagă toate acuzațiile și spune că deține toate probele care să demonstreze că nu este vinovat.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata