Spânu, către Ceban: „Fiți calmi, nu fiți ca Ion!”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a venit cu o reacție, după ce edilul Ion Ceban l-a făcut cu ou și oțet, astăzi, într-o conferință de presă.

„Dragă „Prințes al Gazelor” nu este meritul dumneavoastră. Proiectul BERD și BEI a fost negociat încă doi ani în urmă. Și da, în acel proiect are inclusă porțiune unu și trei din centura Chișinău.”, a declarat Ceban.

Într-un scurt comentariu, Andrei Spânu a spus:

„Chiar dacă e enervant în trafic, fiți calmi, nu fiți ca Ion!”.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, va merge la București într-o vizită oficială, în perioada16-17 decembrie. Spînu a anunțat că pe 16 decembrie se va întâlni cu István-Loránt Antal, președintele Comisiei pentru Energie, Infrastructură energetică și Resurse minerale, Senatul României, Ciprian-Constantin Șerban, președintele Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură, Camera Deputaților, Dan Vîlceanu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și Virgil-Daniel Popescu, ministrul Energiei. În următoarea zi va avea întrevederi cu Sorin Grindeanu, viceprim-ministru, ministrul Transporturilor și Infrastructurii și Barna Tánczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata