Spînu, despre acuzațiile în adresa sa: „Scandalul este generat de grupul Șor”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, afirmă că scandal din jurul licitației de la Aeroport este generat de grupul criminal Șor, notează Unimedia. Mai mult decât atât, oficialul afirmă că nu a discutat niciodată cu reprezentanții companiei franceze Lagardere, despre care s-ar spune că ar urma să câștige licitația. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la Pro TV Chișinău.

(Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale)

„Tot acest scandal din jurul licitației de la Aeroport, din punctul meu de vedere, este generat de grupul criminal Șor. Evident că ei fac scandal acum. Și toți șarlatanii de pe grupurile de Telegram care bagă… – Eu am văzut declarații făcute de fostul președinte Igor Dodon, de fostul premier Chicu. Păi, nu vorbim despre Șor. – Păi, vorbesc, pentru că ei toți încearcă să destabilizeze situația. Nu m-aș mira dacă toți ar fi finanțați din același punct, inclusiv cu banii care sunt de la aceste două companii”.

Totul se întâmplă după ce mai multe informații lansate în spațiul public au făcut referire la compania Lagardere, compania care ar urma să ia în concesiune spațiile comerciale de la Aeroport, se află în apartamentul fiicei fostului președinte al Curții Constituționale, Mihai Poalelungi, din sectorul Buiucani al capitalei.

Mai multe persoane au afirmat că licitația privind transmiterea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău ar fi trucată, iar caietul de sarcini ar fi fost scris în favoarea companiei Lagardere Travel Retail.  Acuzațiile au fost respinse de către reprezentanții PAS.

Autoritatea Proprietăți Publice și Aeroportul Chișinău au scos la licitație spațiile din zona Travel Retail & Food din incita Aeroportului Internațional Chișinău, cunoscute ca Zona Sterilă și Zona Duty Free. Termenul de depunere a dosarelor este până pe 23 februarie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata