Studenții Universității de Stat din Moldova au organizat un tur informativ în liceele din țară

Studenții Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova, au organizat un tur informativ în mai multe raioane și sate din Republica Moldova. Aceștia au vizitat mai multe licee și gimnazii, unde au informat elevii claselor a XII-a despre ofertele educaționale oferite de USM și beneficiile studiilor la cea mai mare universitate din țară.

Potrivit instituției, studenții au vizitat, în perioada 13-26 aprilie, instituțiile de învățământ: Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” din or. Sîngera, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Chișinău, Liceul Teoretic ,,Adrian Păunescu” din raionul Telenești, s. Căzănești, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din or. Dubăsari, Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din or. Cimișlia, Liceul Teoretic „Măgdăcești”, Liceul Teoretic Nr. 1 din orașul Briceni, Liceul Teoretic „Petru Movilă” din Chișinău, Liceul „Litterarum” din Chișinău,  Liceul Teoretic Corjeuți din r. Briceni, IP Liceul Teoretic „Grigore Vieru” din r. Comrat s. Chioselia Rusă, Instituția Publică Liceul Teoretic „Petru Zadnipru” din Chișinău, Liceul Teoretic „George Coșbuc” din municipiul Bălți, IPLT „Mircea Eliade” din or. Chișinău și Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” din Chișinău.

În cadrul întâlnirilor, studenții Facultății de Drept le-au vorbit elevilor despre oferta educațională, facultățile universitare, infrastructura USM, programele de motivare, specialitățile de profil și profesiile care pot fi îmbrățișate etc.

„Studenții Facultății de Drept a USM au dat dovadă de motivație și implicare în cadrul acestor întâlniri, fapt ce demonstrează că studenții USM-iști sunt cei mai buni.

Universitatea de Stat din Moldova îi așteaptă cu mare drag pe toți liceenii care doresc să facă studii universitare de calitate și să devină specialiști de top. Fiți siguri că performanța voastră începe la USM!”, mai comunică USM.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata