Tarifele de parcare la Aeroportul internațional Chișinău au fost reduse

Tarifele de parcare la Aeroportul internațional Chișinău au fost reduse, după ce acum câteva zile au fost majorate. Potrivit INFOTAG, administrația aeroportului a anunțat că a revizuit din nou taxele de parcare.

Autoritățile aeroportuare au informat că aproximativ 93% din automobilele parcate au un timp de staționare de maximum trei ore. Ca urmare, cei mai mulți vizitatori ai aeroportului își vor parca mașinile gratuit sau la vechiul tarif de 10 lei pe oră. Timpul de parcare gratuit este majorat de la 15 la 45 de minute. Primele trei ore de parcare vor fi plătite la vechiul tarif de 10 lei pe oră, iar următoarele ore – de la 4 la 10 ore – la tariful de 20 de lei pe oră. Pentru parcarea pe o perioadă de la una până la șapte zile, prețul va fi de 200 de lei pe zi. Pentru a evita parcările îndelungate, începând din a opta zi, costul va fi de 400 de lei pe zi. Noile tarife au intrat în vigoare la 8 august.

Cu o zi înainte, premierul Dorin Recean a calificat ca fiind „greșită” decizia de majorare a tarifelor de parcare în aeroport. El a cerut o revizuire a deciziei de către administrația aeroportului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata