Tauber: „Această guvernare a compromis orice reformă de care s-a apucat și a terfelit orice instituție de care s-a atins”

Partidul „ȘOR” a solicitat demisia ministrului Afacerilor Interne, Ana Revenco. Potrivit parlamentarilor, în cadrul MAI „totul se rezumă la demiteri abuzive”. Tauber a anunțat că reprezentanții partidului nu vor participa nici de această dată la ședința parlamentarilor pentru că aceasta „s-a transformat într-o farsă de proporție”.

Potrivit deputatului partidului „ȘOR”, Marina Tauber, membrii partidului au primit mai multe sesizări de la reprezentanții MAI.

(Marina Tauber, deputată Șor)

„Instituția se confruntă în prezent cu grave probleme în interior. Mă refer la așa-numitele reorganizări. Angajații sunt supuși unor grave hărțuiri interne din partea ministrului Ana Revenco, direct sau indirect”.

Tauber spune că tot „dezmățul” din Ministerul Afacerilor Interne este făcut direct la comanda Anei Revenco.

 (Marina Tauber, deputată Șor)

„Această guvernare a compromis orice reformă de care s-a apucat și a terfelit orice instituție de care s-a atins. Ceea ce se întâmplă la Ministerul de Interne depășește orice limită, iar noi riscăm ca această instituție în călăul cetățeanului”.

Deputata Șor spune că, dacă solicitarea va fi ignorată, atunci reprezentanții partidului vor iniția o moțiune simplă împotriva Anei Revenco, neavând însă suficiente voturi nici pentru a o iniția și, cu atât mai mult, să o demită.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata