Tauber: „Cu PAS la guvernare o să ajungem la lumânare”

Membrii si simpatizații Partidului Comuniștilor și Partidului ȘOR s-au adunat în fața Parlamentului, unde s-au declarat nemulțumiți de scumpirile din ultima perioadă, inclusiv la energia electrică. Protestatarii au venit cu pancarte și au scandat „Jos, Maia Sandu”, „Anticipate”.

 

Printre deputații care s-au alăturat protestului a fost și Marina Tauber, care a declarat că „scopul celor de la guvernare este să ne aducă la lumânare”.

(Marina Tauber, deputată „Șor”)

„Ieri, energia electrică iarăși s-a scumpit. Știți, noi deja avem impresia că ceea ce se întâmplă, toate aceste scumpiri devin o normalitate și noi trebuie să economisim. Cineva ne sfătuie să vindem mașina, să nu deschidem frigiderul sau poate chiar să vândă frigiderul. În curând o să ne sfătuie să revenim la lumânare, iar copii noștri o să facă temele pentru acasă la lumânare sau cu lumina de la lămpile de gaz”.

Nu este pentru prima dată când cele două partide protestează împreună. Recent, cei din PCRM și Partidul „ȘOR” au protestat în fața mai multor instituții, inclusiv ANRE, cerând demisia tuturor membrilor consiliului de administrație al instituției.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata