Tauber: „Partidul Șor vor face ceea ce pot face mai bine, adică va lucra pentru oameni”

Partidul Șor vor face ceea ce pot face mai bine, vor lucra pentru oameni. Cel puțin asta susține deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber.

„Țara noastră putea să fie mult mai departe, dacă în ultimii 30 de ani politicienii ar fi conlucrat cu responsabilitate și patriotism în favoarea oamenilor. Partidul „Șor” va face ceea ce poate face mai bine, va lucra pentru oameni”, a spus Marina Tauber.

Deputata a precizat că așteaptă de la noul legislativ „conlucrare și cooperare” pentru binele cetățenilor și pentru „a duce la bun sfârșit programul început de liderul partidului, Ilan Șor în localitățile rurale și în Orhei”.

La rândul său, deputatul Denis Ulanov a accentuat că în ultimul timp atât PAS cât și PG au declarat că vor veni cu inițiativa de a anula imunitatea de deputat ca nimeni să nu se ascundă în spatele acesteia.

„Vreau să amintesc că partidul Șor este cel care a venit în 2019 cu o asemenea inițiativă susținută de 26 de deputați. Pentru aceasta nu este neapărat nevoie de acest teatru politic” a spus deputatul.

Amintim că anterior PG a declarat că va solicita noului Legislativ să interpreteze Legea privind imunitatea deputaților, numele cărora figurează în dosare penale și în funcție de poziția Parlamentului, va decide asupra necesității intervenirii repetate cu solicitarea de ridicare a imunității acestora.

Sursa: Jurnal.md

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata