TikTokerul Dima White va sta 20 de zile la Penitenciarul 13

TikTokerul Dima White a fost plasat în arest preventiv pentru 20 de zile în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur, care a menționat că acuzatul nu își recunoaște vina și refuză să coopereze cu oamenii legii.

Numele TikTokerului a fost făcut public de către presa din țară și de peste Prut, iar despre acesta s-a discutat anterior și la o ședință a Parlamentului.

Amintim, un așa-zis vlogger și Tik-Toker care a filmat o adolescentă de 17 ani cu sânii goi și a publicat scena a fost reținut, iar cameramanul acestuia a fost și el citat pentru audieri, informează Poliția. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional și care sunt interzise persoanelor care nu au împlinit 18 ani.

Așadar, oamenii legii anunță reținerea vlogger-ului și Tik-Toker-ului care recent a bulversat societatea prin filmarea fetelor în Chișinău contra bani, în timp ce avea contact fizic cu acestea, prin atingerea zonelor sensibile de pe corp.

Ulterior, acesta publica astfel de scene cu caracter sexual pe platformele de internet pe care are audiențe semnificative. În realitate, acesta l-a publicat pe un grup cu peste 16.000 abonați pe aplicația Telegram. Ulterior, o parte din acesta a fost preluat și pe Tik-Tok, iar apoi a fost șters.

Înregistrarea video, însă, a fost observată de mătușa adolescentei, care i-a anunțat mama și i-a retrimis și două secvențe ale înregistrării, care la rândul ei a depus denunțul la autorități.

Individul a fost plasat în arest preventiv pentru 20 de zile.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata