Tiraspolul nu va organiza paradă de 9 mai și așa-numitul „marș al regimentului nemuritor”

Regimul separatist de la Tiraspol nu va organiza, în acest an, paradă de 9 mai și așa-numitul „marș al regimentului nemuritor”. Despre aceasta anunță presă de stânga Nistrului, cu referire la serviciul de presă al liderului transnistrean, Vadim Krasnoselski.

De această dată, reprezentanții administrației separatiste se vor limita doar la depuneri de flori și manifestări culturale, prilejuite de așa-numita zi a victoriei.

Anterior, Partidul ȘOR și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) au anunțat că vor organiza pe 9 mai acțiunea „Regimentul nemuritor”. Partidul „ȘOR” a declarat că va ieși în stradă „cu portrete ale rudelor care au participat la cel de-Al Doilea Război Mondial”, iar PSRM a spus că evenimentul se va desfășura „fără drapele de partid, cu toate simbolurile Marii Victorii”.

De asemenea, organizația de tineret a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova „Garda Tânără” a anunțat că se va alătura marșului de 9 mai și va desface o panglică a Sfântului Gheorghe de 80 de metri.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata