Țîrdea: „Nu voi renunța niciodată la ideea de prietenie cu Rusia, de apropiere Uniunea Euroasiatică”

Bogdan Țîrdea, membru și deputat al PSRM, a venit c-un discurs înflăcărat la Congresul PSRM, în urma căruia formațiunea și-a ales un organ de conducere colegial.

„Nu voi renunța niciodată la ideea de prietenie cu Rusia, apropiere de EurAsEC, independență, democrație, familie tradițională. Chiar dacă pe pământ a mai rămas un singur cetățean care crede în dreptate și în socialismul tradițional, voi apăra aceste valori. Chiar dacă sfinții Apostoli vor cere să renunțe la creștinism, eu tot voi rămâne pe poziție. Sunt convins că pământul nu este de vânzare și Patria Mamă nu este trădată. Chiar și de dragul împrumuturilor FMI și UE fără viză”, a declarat acesta.

Sâmbătă, la Palatul Republicii, a fost adoptat  noul statut al Partidului Socialiştilor într-o nouă redacţie, în care sunt indicate modificările în structura şi atribuţiile noii conduceri a PSRM.

Astfel, a fost exclusă funcţia de preşedinte al partidului, iar atribuţiile acestuia sunt transmise organului central al formaţiunii – Comitetului Executiv, care este desemnat de către Consiliul Republican al PSRM pe un termen de patru ani.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata