Toamna își intră în drepturi

Toamna își intră, încetul cu încetul, în drepturi. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, de temperaturi generoase urmează să ne bucurăm până joi, inclusiv, deoarece de vineri valorile termice vor scădea simțitor. Totuși, până atunci, maximele vor urca, în medie, până la +30 de grade. Cerul va fi parțial senin, iar vântul va bate moderat.

În condițiile date, temperatura aerului resimțită marți, potrivit meteorologilor, în raioanele din Nord va fi de +29 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +30 de grade Celsius, în timp ce în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +31 de grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +12 și +16 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, valorile termice vor coborî simțitor vineri, la Nord, urmând să se înregistreze ziua +15 grade. Totodată, după o lungă perioadă fără ploi, și precipitațiile ar urma să cadă spre sfârșitul săptămânii pe întreg teritoriul țării. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări seara și dimineața.

Cu toate acestea, Codul Galben de incendiu rămâne în vigoare până pe 25 septembrie, iar avertizările legate de seceta hridrologică, până pe 21 septembrie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata