Trei deputați PAS se află în vizită de lucru în Regatul Marii Britanii și Irlandei de Nord

Un grup de deputați se află, în perioada 17 – 20 aprilie, într-o vizită de lucru în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Din componența delegației parlamentare fac parte președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, președintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Dan Perciun, și membrul Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Andrian Cheptonar, toți deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Potrivit serviciului de presă al Parlamentului, la Londra, deputații din Parlamentul Republicii Moldova vor avea întrevederi cu reprezentanții Camerei Comunelor și Camerei Lorzilor din Parlamentul Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord. De asemenea, parlamentarii se vor întâlni cu oficiali guvernamentali și cu reprezentanți ai mediului de afaceri. În cadrul discuțiilor, delegația parlamentară va informa decidenții din Marea Britanie despre importanța Republicii Moldova în stabilitatea și securitatea continentului european. Totodată, deputații moldoveni vor solicita suport pentru implementarea reformelor și pentru intensificarea relațiilor comerciale.

Agenda vizitei de lucru mai include o întrevedere cu cetățenii moldoveni stabiliți cu traiul în Regatul Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata