Un bărbat italian a fost atacat și bătut de partenera sa moldoveancă, o femeie de 33 de ani

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Alessano, provincia Lecce, a fost atacat și bătut de partenera sa moldoveancă, în vârstă de 33 de ani, care a fost îngrijitoarea lui și între timp i-a devenit concubină. Bărbatul a fost rănit și dus la spital cu nasul fracturat.

S-a întâmplat la domiciliul celor doi, iar cazul a stârnit numeroase reacții în comunitatea locală, deoarece bărbatul italian este foarte cunoscut și respectat.

Concubina acestuia, o moldoveancă mai tânără ca el cu 34 de ani, a lucrat mai întâi ca badantă pentru el, apoi între ei s-a înfiripat o relație sentimentală care a dus la concubinaj.

Recent, însă, în timpul unei dispute, moldoveanca a devenit violentă și l-ar fi lovit pe bărbat în față, rupându-i nasul. Bărbatul se află în spitalul din Tricase și, până în prezent, nu a depus plângere. Femeia, între timp, a dispărut.

Chiar dacă victima nu a depus încă plângere, legea permite ca procurorul să inițieze urmărirea penală în astfel de cazuri de violență domestică, drept urmare moldoveanca este căutată de poliție. Ancheta este în desfășurare de către Poliția din Taurisano, care lucrează pentru a reconstitui cu exactitate dinamica faptelor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata