Un căpitan și doi soldați, care își servesc țara în cadrul Gărzii de Onoare, au primit Diplome de Onoare din partea Maiei Sandu

Un căpitan și doi soldați, care își servesc țara în cadrul Gărzii de Onoare, au primit Diplome de Onoare ale președintelui Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de către șefa statului, Maia Sandu.

Astfel, căpitanului Victor Șipilov, soldatului de clasa întâi, Vasile Neagu, și soldatului de clasa doi, Alexandru Voloc, le-au fost înmânate Diplome de Onoare ale președintelui.

„Am semnat trei Diplome de Onoare ale Președintelui R. Moldova, care au fost înmânate azi dimineață căpitanului Victor Șipilov, soldatului de clasa întâi Vasile Neagu și soldatului de clasa doi Alexandru Voloc, care își servesc țara în cadrul Gărzii de Onoare.Felicit membrii acestei unități speciale și toți foștii soldați care au trecut prin această unitate de elită. Serviciul militar în cadrul Gărzii de Onoare este un privilegiu deosebit și impune purtarea cu mândrie și respect a uniformei – cu șira spinării dreaptă și cu capul sus”, a spus Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Garda de Onoare este o unitate a Armatei Naționale.

Astăzi se împlinesc 29 de ani de la fondarea Gărzii de Onoare a Armatei Naționale.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata