Un copil, cu mâna ruptă, după ce a fost lovit un alt copil care circula cu viteză cu o trotinetă, în Parcul Valea Morilor

Un copil a rămas cu brațul fracturat, după ce a fost lovit de o persoană care circula cu viteză cu o trotinetă, în Parcul Valea Morilor. Cazul a fost făcut public chiar de către mama sa, pe rețelele sociale, care cere autorităților să reglementeze circulația trotinetelor electrice în Chișinău, întâlnite tot mai des pe străzile din Chișinău.

Ne plimbam la Valea Morilor pe ALEEA pietonilor, iar copilul meu a fost lovit la spate de un alt copil care mergea pe trotineta electrică cu o vitezaămare. Baiatul meu a cazut si si-a fracturat clavicula de pe dreapta. A fost oribil! Copilul meu, de derure, nu se putea scula! Am asteptat ambulanta, ni s-a acordat primul ajutor, cu dureri enorme! Până la urmă i s-a pus gips, dar cu dureri groaznice!! Copilul meu nu se poate ridica, nu poate mânca normal.

Vreau să întreb părinții care cumpără trotinete electrice pentru copii – oare merită?  De ce le permiteți acest lucru? Pe bune, un copil pe trotineta cu viteză ? Unde naibii vă sunt creierii, dragi părinți?”, a scris mama băiatului pe Facebook.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata