Un fost deputat al Parlamentului Moldovei s-a stins din viață la 60 de ani

Ex-deputatul Partidului Liberal Reformator din Moldova, Vadim Cojocaru, s-a stins din viață.

Vestea tristă a fost anunțată de fostul deputat Iurie Chirinciuc care a fost și finul de cununie a regretatului academician, trasmite Știri.md.

”Lumină Lină, nașule Vadim!

Pe 7 iunie 2021 a încetat să bată inima nașului meu, Vadim Cojocaru, economist, politician, profesor universitar, prorector pentru activitatea științifică și relațiile externe a Academiei de Studii Economice.

Născut la 19 mai, 1961 în comuna Bărboieni, raionul Nisporeni nașul răposat prematur a fost pentru mine un exemplu de dăruire pentru prosperarea neamului nostru românesc. Mi-a fost nu doar naș, ci și un îndrumător pe drumul științific.

Vestea trecerii la cele veșnice a uneia dintre cele mai apropiate persoane care mi-a marcat destinul a îndoliat întreaga mea familie, rudele și prietenii, mediul academic.

În calitate de deputat în Parlamentul de la Chișinău, a militat activ pentru apărarea valorilor naționale, pentru Reîntregirea țării.

În aceste momente de grea încercare, transmitem sincere condoleanțe nașei Angela, fiicei Mihaela și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat ca pe un om al demnității și iubirii de aproape, un adept și o personalitate marcantă pentru restabilirea adevărului istoric.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Iurie Chirinciuc.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata