Un nou mesaj dur al lui Năstase către Maia Sandu

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-a arătat nemulțumit astăzi, într-un briefing, de faptul că unele forțe politice, critice la adresa guvernării, nu susțin moțiunea de cenzură propusă de deputații formațiunii sale împotriva actualului Cabinet de Miniștri, precum și formarea unui nou guvern.

Deși nu a precizat exact la cine se referă, Andrei Năstase a făcut aluzie, în mod special, la Partidul Acțiune și Solidaritate, al cărui lider, Maia Sandu, a sugerat că nu susține demiterea guvernului Chicu până când va fi identificată o majoritate care să voteze și un nou Guvern.

Potrivit Platformei DA, un asemenea comportament ar urmări interese electorale și este în detrimentul intereselor Moldovei.

„Cei care astăzi sunt unii dintre cei mai vocali contestatari ai lui Igor Dodon și ai guvernului în funcție, iată că tac. Tac, iar zilele și săptămânile trec, gălăgia lor electorală este din ce în ce mai mare, în vreme ce Moldova se topește de boală, de dezinformare, de manipulare, de populism și oportunism politic. Din păcate pentru unii, până mai ieri etaloane ale responsabilității și eticii politice, cu cât mai rău este pentru țară, cu atât mai bine este pentru obiectivele lor politice, electorale încă nespuse, dar de toată lumea înțelese și știute”.

Andrei Năstase a reiterat că Platforma DA nu intenționează alianțe cu grupul Pro-Moldova și Partidul Șor, iar invitația de a susține moțiunea de cenzură și un guvern condus de formațiunea sa au fost adresate fiecărui deputat în parte.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata