Un nou record de infectări la nivel global

Peste 248 de mii de noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate la în ultimele 24 de ore, un nou record. după ce precedentul fusese înregistrat la zece iulie, când au fost depistate pozitiv peste 237 de mii de persoane.

Statele Unite furnizează în continuare cele mai multe cazuri, după ce au înregistrat un nou record – peste 73 de mii de infectări. SUA se apropie de 3,7 milioane de infectări și au depășit pragul de 141 de mii de morți.

În Brazilia s-au înregistrat alte 44 de mii de infectări, această țară depășind pragul de două milioane de cazuri, dintre care peste 76 de mii decese.

Nou record și în India, care a înregistrat peste 35 de mii de infectări într-o singură zi, ajungând la un total de peste un milion de cazuri și peste 25.600 de decese.

Și-n Spania, una dintre cele mai afectate țări de pe continentul european, s-a înregistrat un salt puternic al infecțiilor – 580 de cazuri în 24 de ore.

Focarele de infecție rămân regiunile Aragon și Catalonia. În lume s-au înregistrat până acum aproape 14 milioane de cazuri de infectare, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 600 de mii.omsoms

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata