Universitatea de Stat din Moldova – în topul preferințelor absolvenților de liceu

Facultatea de Științe Economice a USM, a dat start promovării programelor de studii a Universității de Stat din Moldova. În acest sens, reprezentanții facultății – decanul Maria Hămuraru, prodecanul Tatiana Covalschi, șeful Departamentul Finanțe și Bănci, Andrei Mulic și studenții Vladislav Burlac și Laura Vulpe, au vizitat Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Chișinău.

În cadrul vizitei, reprezentanții USM le-au vorbit liceenilor, viitori absolvenți, despre programele de studii oferite de Universitatea de Stat din Moldova, inclusiv cele cinci specialități din cadrul Facultății de Științe Economice – Finanțe și Bănci; Maketing și Logistică; Servicii hoteliere, Turism și Agrement; Contabilitate; Business și Administrare, precum și despre multiplele programe de dezvoltare personală și profesională disponibile la USM.

Potrivit USM, evenimentul a fost organizat cu suportul Directorului Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb.

La rândul său, liceenii claselor a 12-a s-au implicat în discuții, făcând schimb de opinii cu studenții USM și și-au exprimat interesul sporit față de învățământul superior economic și dorința de a deveni studenți la USM.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata