Usatâi: „La Bălți a fost deschis Centrul Unic de vaccinare”

Veste bună pentru cetățenii din partea de Nord a țării. De astăzi, aceștia au posibilitatea să se vaccineze împotriva COVID-19, în cadrul unui centru unic, care va activa în incinta Spitalului Clinic Bălți.

Important. Oamenii vor putea fi imunizați indiferent de unde-și au viza de reședință.

Astfel, zilnic, centrul va putea primi până la 500 de persoane. Despre aceasta a anunțat primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, printr-o postare de Facebook, unde a declarat că toți cei care doresc sunt așteptați să fie imunizați.

(Renato Usatîi, primarul general de Bălți)

„La centrul de vaccinare pe care l-am deschis astăzi vor putea veni toți cetățenii Moldovei, indiferent de viza lor de reședință. Dacă până acum vaccinarea era posibilă doar pentru locuitorii municipiului Bălți, de azi această problemă nu va mai exista, respectiv toți cei care doresc să se vaccineze sunt așteptați aici”.

De asemenea, Renato Usatîi a oferit Spitalului Clinic Bălți și o ambulanță de tip reanimobil. Vehiculul special este dotat cu echipament performant, care va permite acordarea îngrijirilor medicale necesare, în timp ce pacientul este transportat către spital.

Tot ieri, edilul s-a angajat să acopere unele cheltuieli ale lucrărilor de recostrucție a trotuarelor din preajma instituției medicale și să amenajeze scuarul din fața spitalului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata