Usatîi: „Oamenii așteaptă la Bălți și în toată țara „добро с кулаками”

Blocul Electoral „Renato Usatîi” va depune mâine actele la Comisia Electorală Centrală pentru înscrierea în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut astăzi de către liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care în acest sens a oferit și câteva detalii despre lista candidaților la funcția de deputat în viitorul Legislativ desemnată în cadrul Consiliului Național al Blocului electoral „Renato Usatîi”.

 (Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru)

„Din lista Blocului Electoral „Renato Usatîi” niciun fost deputat sau ministru. Printre ei au fost și oameni buni, dar Consiliul Național al Blocului a decis că noi trebuie să mergem echipa noastră, cu oamenii care au deținut minim două mandate de primar în orașele și satele din țară. Plus acei oameni care sunt lângă noi încă de la început, din 2014”.

Usatîi a mai declarat că-și dorește să fie primul în buletinul de vot, dar deja depinde de noroc. Cert este un lucru, indiferent de poziția în această listă, oamenii vor căuta Blocul Electoral „Renato Usatîi”, mai spus acesta.

În context, liderul Partidului Nostru i-a îndemnat pe toți simpatizanții Blocului electoral „Renato Usatîi” să-l urmeze mâine la CEC.

(Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru)

„Astăzi oamenii așteaptă la Bălți și în toată țara „добро с кулаками”. Și iată, „ c добро с кулаками”, mâine, eu îi invit pe toți simpatizanții Blocului, la ora 11:00, la Comisia Electorală Centrală, unde vom depune lista candidaților la funcția de deputat din partea Blocului Electoral „Renato Usatîi”.”

Amintim că Blocul Electoral „Renato Usatîi”, care a fost înregistrat la Comisia Electorală Centrală pe patru mai, este format din două formațiuni – „Partidul Nostru” și Partidul „Patria”, ambele controlate de către primarul de Bălți.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata