Vacanța de Paști. Câte zile libere vor avea elevii din țară

Bucurie mare pentru elevii din Moldova. Cu pași grăbiți se apropie de ei o nouă vacanță de care vor profita în această primăvară. De aceasta dată este vorba despre zilele libere care se oferă cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Mai exact, elevii vor pleca în vacanță vineri, 22 aprilie, după ore, și se vor întoarce înapoi la lecții pe 3 mai. În total, copiii din Moldova se vor odihni timp de zece zile.

Vacanța de Paște este ultima din anul de învățământ 2021/2022. Oficial, lecțiile se vor încheia pe 31 mai, iar din 1 iunie elevii vor intra în vacanța mare care durează trei luni. Excepție fac doar tinerii claselor a IX-a și a XII-a, care mai au de susținut în luna iunie examenele de absolvire.

Precizăm că nu doar elevii se vor bucura de vacanță în perioada sărbătorilor de Paște. Și studenții de la Univeristățile din țară, de asemenea, vor avea zile libere în această perioadă. În linii generale, perioada vacanței de Paște este aceeași, dar diferă câte un pic de la o instituție de învățământ la alta.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata