Vasile Bolea, deja fostul Socialist, a aderat la un alt partid

Deputații Vasile Bolea, Alexandr Suhodolschi, Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi au aderat la Partidul Renaștere. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, organizată de foștii socialiști.

Recent, PSRM le-a cerut lui Vasile Bolea și Alexandr Sugadolski să depună mandatul de deputat, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii.

„Deputații in Parlament Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr în mod conștient și deliberat au manifestat pe parcursul ultimelor luni un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului. În consecință, în privința acestora au fost inițiate mecanisme interne de sancționare și a fost oferit termen pentru revenirea colegilor în albia de activitate a partidului.

Astfel, reieșind din neglijarea continuă a intereselor partinice cu desfășurarea activităților incompatibile cu viziunile și pozițiile partidului, Comitetul Executiv al PSRM solicită Fracțiunii BECS din Parlamentul Republicii Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr și excluderea lor din toate funcțiile în care aceștia au fost delegați de fracțiune. La fel, Comitetul Executiv cere Consiliului Republican al PSRM excluderea din rîndurile PSRM a lui Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr. Totodată solicităm domnilor Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr să renunțe la mandatele de deputat obținute în urma candidării pe listele BECS”, se arată în comunicatul de presă.

Se întâmplă după ce cei doi, potrivit presei, ar fi plecat într-o vizită neanunțată în Israel, unde s-ar fi întâlnit cu Ilan Șor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata