VIDEO/ A lovit-o cu pumnul în față, apoi i-a sustras geanta în care se aflau bunuri personale. Ce pedeapsă riscă suspectul

O femeie de 69 de ani a alertat Poliția din Orhei pe faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din oraș, o persoană necunoscută inopinat i-a aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea feței și i-a sustras geanta în care se aflau bunuri personale, acte, bani și telefonul mobil. La scurt timp, polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 47 de ani, originar din același oraș, anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Astfel, pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina.

În continuare polițiștii efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigații ce se impun, în scopul stabilirii cu exactitate a circumstanțelor cazului, dar și a administrării probatoriului.

Pentru comiterea infracțiunii de jaf persoana vinovată se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani, cu/sau fără amendă de la 42 500 până la 67 500 de lei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata