VIDEO// Atac armat pe o autostradă care leagă Bologna de Modena, în Italia. Atacatorii au reușit să scape de poliție

Un atac cu explozibili și împușcături a avut loc pe o autostradă care leagă Modena de Bologna, în Italia. Hoții au vrut să jefuiască o mașină blindată de transport valori. Aceștia au pus cuie pe asfalt, au incendiat mai multe autoturisme și au folosit arme de foc. Potrivit autorităților, jaful a eșuat, însă hoții au reușit să scape. Din fericire, nu au fost răniți.

Martorii au auzit câteva explozii și câteva împușcături, însă, potrivit autorităților, nu au fost răniți. O coloană de fum de pe autostradă a fost vizibilă de la câțiva kilometri distanță, porțiunea de autostradă a fost închisă în ambele direcții și traficul a fost deviat pentru a permite intervenția autorităților.

Ceva a mers însă prost în planul atacatorilor și nu au reușit să jefuiască mașina de valori. Presa din Italia scrie că hoții au tras în geamul blindatei, dar nu au reușit să îl spargă, iar cei doi agenți de securitate s-au baricadat în interior, refuzând să deschidă ușile și, prin urmare, să permită accesul hoților la bunuri.

Acum, indivizii sunt căutați de polițiști.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata