VIDEO/ „AUR” cere demisia Alei Nemerenco din fruntea Ministerului Sănătății

Protest la Ministerul Sănătății. Manifestanții care s-au adunat în fața instituției, în această dimineață, i-au cerut Alei Nemerenco să-și dea demisia. Un grup de membri ai Alianței pentru Unirea Românilor, în frunte Vad Bilețchi, s-au adunat în fața clădirii Ministerului Sănătății, pentru a-i cere ministrei să plece din funcție.

(Vlad Bilețchi, președintele „AUR” Chișinău”

„Doamna Nemerenco este, probabil, cel mai slab ministru al Sănătății, cel mai slab manager și administrator din domeniul sănătății pe care l-a cunoscut Republica Moldova în ultimii 30 de ani. De ce spunem acest lucru? Pentru că se calcă pe prea multe greble, se fac prea multre greșeli, care costă vieți omenești. Întâi de toate ar fi declarațiile din spațiul public, care seamănă vrajbă, neîncredere și scepticism, alimentând teoriile conspirației cu atâta ardoare puse pe foc și pe jar de cei care sunt ostili situției pandemice”

În contextul mai multor declarații făcute de ministra Sănătății, dar și a descoperirii făcute de Curtea de Conturi în urma unui audit, despre cele minim 7.000 de doze de vaccin administrate cu termenul expirat, dar și alte încălcări, protestatarii au cerut demisia Alei Nemerenco.

Anterior, rând pe rând, cei de la Partidul Socialiștilor, ex-premierul Ion Chicu, dar și primarul Ceban au cerut demisia ministrei Sănătății, invocând, păstrând proporțiile, aceleași motive.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata